Freja 3

Categories: ,

Beskrivelse

 

Freja # 3 er den type præfabrikeret hus, der kombinerer moderne levende miljø, moderne komfort og miljø rigtige fordele. Husets energieffektivitet er optimal hele året og materialerne det er bygget af er miljøvenlige lige såvel som selve produktionen er det.

Dette to etagers hus har mange fantastiske detaljer, og nogle af dem som du kan se udefra, er to smukke terrasser og to balkoner på første sal. En af terrassen fører direkte til hoveddøren. Forskellige sorter af blomster og planter vil pryde omgivelserne og give et smukt og imødekommende område omkring huset. En forhal gør indgangen indbydende og funktionel. Direkte fra forhallen er der adgang til det centrale element i huset: en stor 33,5 m² opholdsstue udstyret med et l-formet køkken. Spisepladsen kan rumme et bord og stole, mens der stadig er god plads til afslapningsområde i den anden del af rummet. Herfra er der udgang til den anden terrasse i stueetagen og med direkte adgang til haven.

Fra køkkenet er der et opbevaringsrum, hvorfra der også er adgang til den 10 m² store hall som ligger i husets centrum. Herfra har du adgang til en uafhængig garderobe og et rummelig soveværelse samt et badeværelse. I dette badeværelse er der mulighed for at nyde en varm sauna. ( tilvalg )

Trappen fører dig op  til en 13 m² stor gang på første sal, et dejligt soveværelse, et ekstra værelse på næsten 4m² og et andet badeværelse. To store uafhængige rum kan bruges som kontor eller ekstra værelser. Fra det 22 m² store soveværelse, finder du 2 udgange til de 2  balkoner, en på hver side, hvor du kan nyde en kop kaffe eller et glas og opleve både sol opgang og nedgang.

Som resten af vores husmodeller kan boligen tilpasses og færdiggøres efter kundens behov og ønsker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Freja 3”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment