Timbcon tilbyder et bredt udvalg af træhuse.

Se nogle af vores modeller længere nede på denne side.

Vi søger lige nu familier der vil bygge nyt hus, hvor vi kan bruge huset som ” udstilling ”

Dvs. af vi efter aftale kan køre forbi og se husene udefra og i enkelte tilfælde måske lave aftale om en indvendig rundvisning. Vi kvitterer med en god rabat på dit nye hus. Du kan spare op til kr. 80.000,-

Husene bliver produceret på vores samarbejdspartners top moderne fabrik.
Fabrikken har eksisteret siden 1996 og er en af europas mest erfarende når det handler om kvalitet og moderne produktions metoder. I samarbejde med universitetet i Tallin, har designerne udviklet et helt specielt program der gør at hele processen fra skitse til færdigt hus, bliver nøje overvåget og kvalitetssikret helt ned i de mindste detaljer.

Går du med tanker om at bygge nyt? vil du selv sætte dit præg på din nye bolig ? Så har vi mulighed for at omdanne dine tanker til et færdig resultat.
Kontakt os allerede idag på tlf. 52 30 84 79 og lad os starte rejsen mod din drøm.

Når du kontakter os vil vi ikke kunne give dig en pris bare sådan fra hoften. Alle huse er meget individuelle, og der finder rigtig mange faktorer der afgøre prisen på et nyt hus. Vi vil ofte efter en snak, kunne give et overslag og en ca. pris. Denne pris vil ikke være en fast gældene pris, men blot in info om prislejet ud fra dine ønsker.

Ønsker du en fast og sikker pris på dit projekt, vil vi naturligvis gerne regne et tilbud og en fast pris. Hør mere om dette ved at kontakte os.

Viser alle 5 resultater