Rahbek & Timbcon er den helt rigtige partner når du vil bygge bjælkehuse.

( Se galleri længere nede på denne side )

Drømmer du om ny helårsbolig, sommerhus, eller noget helt tredie, er vi din bedste partner gennem hele processen fra drøm til endeligt resultat. Vores huse kan leveres som selvbyg, medbyg eller nøglefærdig hvor vi står for det hele.

Vi søger lige nu familier der vil bygge bjælkehus hvor vi kan få lov at bruge huset som reference og med mulighed for at sende kunder forbi og kigge lidt. Selvfølgelig med forudgående aftale. Vi giver en god rabat på disse huse på op til kr. 80.000,- Kontakt os for mere info omkring dette.

At bygge et bjælkehus er et spændene projekt, der er rigtig mange beslutninger og forskellige løsninger. Vores huse er ikke begrænset af standarder, og vi har største udvalg af forskellige bjælketyper og dimensioner. Med andre ord, vi bygger lidt ud over der hvor fantasien sætter grænser. Du får en fast konsulent gennem hele forløbet. På den måde sikre vi os at den rådgivning du får, er tilpasset det kendskab vi opbygger til dig samt dine idéer og tanker.

Vi syntes selv at bjælkehus er fantastiske, og for os er det en rejse hver gang vi går igang med et projekt. Du er derfor ikke ” bare ” en kunde, du er vores rejsekammerat gennem turen fra drøm til virkelighed.

Kontakt os allerede idag og hør om de mange muligheder. Telefon 7199 5106

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.