Timbcon.dk

Kontakt os

Besøg os og se vores showroom

Vi er et lille team der brænder for det vi laver. Vi har i firmaet 5+ års erfaring i at bygge shelter og hytter i natur tro stil og materialer.

Christiansfeld Landevej 122
DK- 6100 Haderslev
CVR. 38701274

info@timbcon.dk
+45 52308479

Har du et spørgsmål?

Ofte stillede spørgsmål

Ja der medfølger samlevejledninger på vores produkter med foto og beskrivelser.

Vi har en fast vognmand der køre alle vores vare. Han har en gaffeltruck bag på lastbilen han bruger når han aflæsser.

Det er vognmandens beslutning hvor langt han kan køre ind på din grund. Normalt leverer han til kantsten men i nogle tilfælde kan han køre længere ind på græsset. Det er ene og alene hans vurdering og det kan lade sig gøre uden han sidder fast og ødelægger græsplænen.

Vi har et tæt samarbejde med nogle enkelte håndværkere der nogle steder i landet kan komme og samle produkterne. Der kan aftales en pris på dette ved at kontakte os.

Der er forskel på produkterne og det træ der benyttes til de enkelte produkter. Men lærk og gran er vores mest brugte træsorter. Vi bruger kun træ der er fældet i norden, på den måde sikre vi os at træet er bæredygtigt og der plantes nye træer når der fældes.

a, du er altid velkommen til at ringe til vores dygtige medarbejdere på tlf. 71995106 Her vil du kunne få svar på både produkterne og de mere tekniske spørgsmål. Vores medarbejdere kan også råde og vejlede i valg af hvilke produkt der egner sig bedst til dit behov.