Timbcon.dk

Køb Shelter Jylland

Køb Shelter Jylland

Køb dit Shelter i Jylland

Kom helt tæt på naturen i et charmerende og rustikt shelter af høj kvalitet fra Timbcon.

Køb Shelter Jylland.
Drømmer du om, at overnatte mere i naturen og opleve stjernehimlen med dem du holder af? Med vores shelters kan du overnatte ude i din egen have, men stadig føle dig langt væk hjemmefra.

At have en shelter i baghaven er blevet mere populært blandt danske familier. Uanset årstiden bruges disse ivrigt af både børn og voksne, da det er en anden måde at overnatte udenfor på, imens man er tæt på familien.

Vores skønne shelters er store og de kan fås i forskellige former.

Køb shelter Jylland er en permanent anlagt overnatningsplads, der giver mulighed for overnatning i det fri, men med rimelig beskyttelse fra vind og vejr. De fleste shelters er anlagt med et gulv der er hævet over jorden, både for at sikre mod oversvømmelse af regnvand, samt for at isolere fra kulde fra jorden.

Idéen til shelters kommer fra det canadiske politi, der traditionelt har anlagt og vedligeholdt sådanne shelters på strategiske steder inden for de ofte enorme landområder, politiet dækker.

Hvilke shelter type passer bedst til dig?

Shelters kan findes i mange størrelser og variationer over det grundlæggende koncept. Typisk er konstruktionen mellem hofte- og brysthøj, for ikke at komme for højt over jorden så vinden bliver generende. En shelter består typisk af et gulv, tre sider og et tag, mens den fjerde side i konstruktionen lades åben.

Ikke sjældent er der anlagt en bålplads foran shelteren, enten for hyggens skyld eller for at give mulighed for at sende varme ind i shelteren, ligesom det naturligvis giver mulighed for at lave mad og koge vand.

Vi leverer og bygger dit shelter for dig

Ønsker du købe shelter Jylland, så er Timbcon.dk, dit rette valg. Vi har både byg selv shelter og færdig bygget på det sted du har valgt.

Du kan tilkøb myggenet til vores shelter, så må får en rolig natte søvn, i jeres nye shelter.

Hvorfor

Derfor skal du handle med os.

Sikker betaling
Vi tilbyder mobilpay
100% Dansk webshop
Sikker forsendelse