Vores unikke Anneks / Tiny-house fås i rigtig mange skræddersyet løsninger. Det betyder at du kan vælge mellem et hav af muligheder både iht. størrelse og forskellige indretninger.

Hvad koster sådan den så ?

Vi giver længere ned på siden nogle eksempler på priser på vores standard modeller. Der kan du danne dig et indtryk af hvad en hytte vil koste ud fra de løsninger vi tilbyder.

Du altid velkommen til at kontakte os for mere information og vi laver gerne et tilbud ud fra dit ønske. OBS: Der kommer nye billeder af indretning snart.

Har du brug for hjælp til at finansiere dit køb?

Timbcon samarbejder med Service Finans hvor du som privatkunde nemt og hurtigt kan indhente lånetilbud fra forskellige banker med en enkelt ansøgning.

Læs mere på www.servicefinans.dk

Pris eksempel 1.

4×3,2 meter ( udvendige mål )

Incl. isolering, el- installation, udendørs lamper, glasdør og 1 vindue.

Færdig samlet og klar til indretning. Prisen er eksl. Fliser eller evt. fundament, udgravning, tilslutning af strøm ( trækning af kabel fra hus til hytten ) samt transport og kran timer for aflæsning og placering.

Pris incl. moms kr. 96.900,-

Vi udfører gerne opgaven med udgravning og færdig tilslutning, indhent tilbud på dette.

Pris eksempel 2.

6×3,2 meter ( udvendige mål )

Incl. isolering, el- installation, toilet, bruser, the-køkken, vandvarmer, udendørs lamper, glasdør og 1 vindue. Hvidevare til køkken er tilkøb.

Færdig samlet og klar til indretning. Prisen er eksl. Fliser eller evt. fundament, udgravning, tilslutning af vand, kloark og strøm ( trækning af kabler/rør  fra hus til hytten ) samt transport og kran timer for aflæsning og placering.

Pris incl. moms kr. 185.900,-

Vi udfører gerne opgaven med udgravning og færdig tilslutning, indhent tilbud på dette.