Design dit eget bjælkehus

Vind et gavekort på 50.000,- til opførelse af dit nye bjælkehus. Vi trækker lod blandt de bedste tegninger og de mest spændene designs…

Nu har du muligheden for selv at tegne og designe dit nye bjælkehus.
Om du skal have bygget en kæmpe villa eller et nyt sommerhus, og vil du gerne selv stå for hele designet, så er du kommet til det rette sted.

Det er ikke så svært som du måske tror, du behøver ikke være god til at tegne.

Du laver en skitse tegning over dit nye hus og sender til os. Så nemt er det !!!

Herefter tager vores programører over og omdanner din skitse til en rigtig tegning. De sørger for at udregne diverse mål, grader og alt hvad der skal gøres for at omdanne dine ideer til et færdigt produkt.
Vores program kan regne alle detaljer ud, og hvilke dimensioner de forskellige materialer skal være. Både ud fra selve konstruktionen, men også ud fra vejrforhold i det område du bor i.
Vores program udregner også den nøjagtige pris på huset, om det skal være med eller uden døre og vinduer o.s.v.

Vælger du at vi skal gå i gang med selve produktionen af huset, har vi 3 forskellige muligheder. Selvbyg, medbyg eller nøglefærdigt hus.
Det vil sige at du ud over selv at designe, også har mulighed for selv at bygge.

Vi tager et lille beløb for at omdanne din tegning til en færdig projekttegning, men dette beløb bliver fratrukket prisen på huset hvis vi skal gå videre med dit bygge projekt. Prisen pr. 1.10.2019 for en færdig tegning er kr. 1.900,- incl. moms

Kontakt os for mere info og vi kontakter dig hurtigst muligt.